بند‌هایی در توافق آتش‌بس غزه که نتانیاهو نمی‌پذیرد رویداد ملی صنعت آجیل و خشکبار با معرفی ۷ طرح فناورانه در مشهد برگزار می‌شود + فیلم اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی قالیباف: موضوع اتباع و سامان‌دهی آن‌ها یک موضوع جدی است + فیلم اسلامی: گفتگو‌های سازنده‌ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتیم پیشنهاد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تداوم همکاری با ایران ختم رسیدگی به پرونده امیر تتلو | متهم: می‌خواستم برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کنم رئیسی: باید تمام زیرساخت‌های لازم برای ورزش قهرمانی فراهم شود قالیباف: دولت از ابتدای برنامه هفتم توسعه نباید بدهی قطعی خود به تأمین اجتماعی را به تأخیر بیندازد سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن مستکبر می‌بندیم دولت برای واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس برنامه‌ای ندارد دیدار گروسی با اسلامی در اصفهان تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان‌رضوی + فیلم نیچروان بارزانی پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب، چه گفت؟ دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رئیس‌جمهور با مردم روی آنتن می‌رود چهارمین حمله مقاومت عراق به یک پایگاه رژیم صهیونیستی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله اسرائیل به غرب رفح پنج شهید برجای گذاشت + فیلم (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) المیادین جزییات موافقت حماس با طرح آتش بس پیشنهادی را منتشر کرد آرایش جنگی تانک‌های رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ متری گذرگاه رفح دبیرکل اتحادیه عرب: اسرائیل برای رفح نقشه شومی دارد
سرخط خبرها

کمبود ۱۰۶ قلم دارو در کشور| ذخایر دارویی بالای ۶ ماه به ۶۰ درصد رسید

  • کد خبر: ۱۴۲۲۱۵
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
کمبود ۱۰۶ قلم دارو در کشور| ذخایر دارویی بالای ۶ ماه به ۶۰ درصد رسید
مشاور سازمان غذا و دارو با بیان این‌که کمبود بحرانی داروها از ۲۲۰ قلم به ۱۰۶ قلم در ماه جاری رسید، گفت: ذخایر دارویی بالای ۶ ماه در کشور ما به بالای ۶۰ درصد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد اسماعیلی با بیان این‌که سازمان غذا و دارو تعریف مشخصی ازکمبود‌های دارویی دارد؛ اظهار کرد: در صورتی که یک دارو بر اساس نام ژنریک آن دچار کمبود باشد آن را کمبود می‌دانیم. دارو‌های وارداتی که مشابه تولید داخلی دارند جزو کمبود‌ها به حساب نمی‌آیند.

وی ادامه داد: کمبود‌های زیر یک ماه که به عنوان کمبود‌های بحرانی تلقی می‌شود؛ در حال حاضر از ۲۲۰ قلم در ماه گذشته به ۱۰۶ قلم دارو در ماه جاری رسیده است.

اسماعیلی با بیان این‌که سازمان غذا و دارو در حال تلاش برای افزایش موجودی دارو‌های دچار کمبود است؛ اضافه کرد: ذخایر دارویی بالای ۶ ماه در کشور ما به بالای ۶۰ درصد رسیده به این معنا که ذخیره بیش از ۶۰ درصد دارو‌های موجود در کشور، به اندازه نیاز ۶ ماه و بیشتر، رسیده است و در تلاش هستیم که تأمین دارو‌های حیاتی بهبود یابد.

مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو درباره نحوه پایش کمبود‌های دارویی در کشور اظهار کرد: در زمینه پایش کمبود‌های دارویی و مدیریت رخداد‌های زنجیره تأمین دارو، سازمان غذا و دارو از چند بخش استعلام می‌گیرد؛ یکی از این بخش‌ها، سامانه تی‌تک است که اگر شرکتی دارو را کمتر از میزان موردنیاز تأمین کند؛ اخطار کمبود آن به سازمان غذا و دارو داده می‌شود. همچنین معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها نیز آمار کمبود‌های سطح عرضه در هر استان را جمع‌آوری و گزارش آن را به صورت هفتگی به سازمان غذا و دارو اعلام می‌کنند.

وی افزود: داروخانه‌ها و انجمن داروسازان و توزیع‌کنندگان دارو نیز گزارش میزان کمبود‌های دارویی را به سازمان غذا و دارو ارسال می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->